Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
    колеги,имам проблем при връзка с ЕКУ-то (не може да се установи връзка с него),софта е Мулти Еку Скан,някой да сподели с какво е връзвал ЕКУ на 164-ка 2,0 8 клапана с код на мотора 641.03,не зная какво е ЕКУ-то. Мерси предварително за всякаква информация,може и на ЛС.
    Свързвали сме го, ама трябват малко повече опити за свързване. Пробва ли и двете еку-та от програмата?
    1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
      Свързвали сме го, ама трябват малко повече опити за свързване. Пробва ли и двете еку-та от програмата?
      Пробвах ги и резултат е един и същ,няма връзка с ЕКУ-то.Мерси за насоките все пак на отзовалите се,може би има яд и с кабела,щото и други 8 клапанови не чете.
      Fiat Tipo`93г - EX
      Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• Първоначално публикувано от pablo_pz Покажи съобщение
        Пробвах ги и резултат е един и същ,няма връзка с ЕКУ-то.Мерси за насоките все пак на отзовалите се,може би има яд и с кабела,щото и други 8 клапанови не чете.
        Ако ти трябва кабел за проба мога да ти дам моя. Возя си го винаги в колата.

Comment

• От вчера: Масирано присъствие на 164ките, имаше и гонки:

http://www.youtube.com/watch?v=PLiBUU_y3MQ
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
            Ако ти трябва кабел за проба мога да ти дам моя. Возя си го винаги в колата.
            Ти си на ОБД стандарт,при мен куплунга е с три пина,не става иначе мерси за офертата.
            Fiat Tipo`93г - EX
            Alfa Romeo 164 2.0 8v Super `95-Gas Injection

Comment

• 1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Че той шлепът можел да се държи като кола със задно, просто трябва да го заиграеш веднъж и после веселбата започва.
                Мамка му обичам зимата

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

• Колеги останаха ми части които продавам на символични цени:
                  1-радиатор с перка за тд.
                  2-лупови фарове
                  3-феислифтови брони и лаистни
                  4-макферсони от 3.0
                  5-скудета
                  6-климатик
                  7-нафтова помпа за 117к.с. и др.
                  Last edited by Boby; d.m.y г., 16:31.
                  Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
                  155 2.0 16v 150hp Super
                  146 1.9 jtd fl

Comment

• Банда 164 - вижте това и действайте!

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83486
                    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Знам, че е Алфа 164 форум, но като собственик на въпросната кола и на още една италианка реших да споделя за проблема и решението на другата кола (проблема е изцяло италиански - електрото ), същото нещо може да се приложи и в Alfa-та с пълна сила. Преди около година километража (по-скоро таблото) почна да издава багажа, правих струвах и все нещо се скапваше по него и се стигна до там да взема кардинални мерки за отстраняване на проблема
                      ...... още не е довършено и съм отворен към всякакви съвети и идеи.

Alfa Romeo 164 2.0 TS Super
                      sigpic

Comment

• защо просто не пробва с друго табло, едва ли са повече от 40-50лв.
                        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Ти си брутален тип. Каквото и да кажа за теб ще е малко. Нямам думи. Объркал си форума много сериозно, това постижение не е нито за този, нито за фиат форума.
                          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Мен ме кефи. Уредите са си италиански лиценз 1:1 ладови.
                            По темата - алфов волан.
                            Чавдаре, идея - има място за още. Волтметър от лада 5-ца е като маслото, водата и другите на диаметър.
                            + часовник от 03/06
                            Attached Files
                            Last edited by mitaka_cs; d.m.y г., 20:52.
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                              Мен ме кефи. Уредите са си италиански лиценз 1:1 ладови.
                              По темата - алфов волан.
                              Чавдаре, идея - има място за още. Волтметър от лада 5-ца е като маслото, водата и другите на диаметър.
                              + часовник от 03/06
                              Чакам ги и тях и черен карбон.
                              sigpic

Comment

• Имам малък проблем с управлението на климатроника .... въпроса ми е ... ако сменя панела и новия естествено е читав, всичко ли, ще бъде OK (има ли нещо друго което да управлява климатроника)?
                                ...... понякога работи, понякога не работи, понякога работят само определени бутони ... +-са работи --са не.
                                Last edited by Чавдар; d.m.y г., 12:01.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X